Alexia Socol

  Cine sunt eu? Simplu. Eu sunt eu și asta este cea mai bună descriere. Nu semăn cu nimeni, nu mă compar cu nimeni și nu voi enumera câteva calități și câteva defecte pentru că nu sunt importante, din punctul meu de vedere. Sunt atâția oameni care poate au fost înzestrați cu aceleași calități și poate au aceleași defecte ca și mine. Și cu toate astea sunt diferită. Cum? Prin modul în care aceste calități și defecte se îmbină în personalitatea mea și cum aleg să pun în evidență una sau alta. Îndrăzneț, dar aleg să mă descriu întotdeauna fără defecte. Doar că e subiectiv. Cineva poate vedea o trăsătură ca și calitate, iar altcineva o poate considera pe aceeași defect. Iar eu aleg să văd totul dintr-un punct de vedere pozitiv când vine vorba de mine. Nimeni nu a definit defectele și nimeni nu a definit calitățile. Deci... Fiecare privește totul dintr-un punct de vedere diferit. Și asta este frumusețea acestei lumi. 
  Sunt altfel. În tot ceea ce fac, în tot ceea ce scriu, în absolut tot. Ador asta.  Îmi place să fiu diferită. Îmi place să fiu unică. 
  Dețin rubrica diferit. Este o rubrică unde mă puteți cunoaște mai bine, deoarece nu mă voi rezuma doar la articole informative. Va cuprinde adevăr, spiritualitate, eleganță și profunzime. Sper să vă placă!
  Dacă ar fi să mă descriu succint, aș spune haos frumos. Asta sunt eu: Socol Alexia Adriana.
  Fii tu. Alege adevărul. Trăiește frumos. Diferit e perfect. Și în final... Fiți nebunii care dansează pe muzica neauzită de ceilalți!