Mario Soare

Vă salut pe toți!Fie că știți sau nu,numele meu este Soare Mario,mai este și un alt prenume,Vlad sau Vlăduț,cum vreți voi,dar nu prea îl dau la vânzare.Prefer să mă strigați Mario sau oricum altcumva,Vlad să nu fie. 

Sunt și eu un elev în clasa a 11-a la un liceu de filologie din București,”Alexandru Vlahuță”,învăț ceea ce îmi place și mă bucur că am ales să îmi petrec patru ani de zile in preajma unor limbi străine sau țărilor de la geografie și anilor de la istorie,fiindcă de mic am fost complet paralel cu matematica și restul prietenelor. 

Am aproape 18 ani și pot să spun că în toată această perioadă a vieții mele am aflat că sunt un om vesel,care iubește să socializeze și uită să se mai oprească din vorbit.Ceea ce fac cel mai bine este să mă împrietenesc repede cu oamenii,care îmi plac bineînțeles, și să îi fac să se simtă bine alaturi de mine,pentru că singurătatea este cel mai mare dușman al meu. 

Mi se spune des că,la prima vedere par un om arogant,cu multe pretenții și care nu este pe placul tuturor… așa este, însă,după ce ai reușit să mă cunoști mai bine și să îmi intri la inimă, cum spun eu,vei înțelege că în arogant man-ul acela stă ascunsă bunătatea, generozitatea și o tonă de ambiție. 

Pasiunile mele sunt multe,deoarece ador să trăiesc și lupt in fiecare zi să mă încarc doar cu prezentul și să las deoparte trecutul sau un viitor incert.Cu siguranță că sunt un om care se gândește la ce va face pe parcursul vieții și îmi construiesc noi obiective zi de zi,dar,prefer să mă uit în primul rând la momentul “acum”.Revenind la pasiuni,fotbalul este sportul de care m-am îndrăgostit de mic copil, comentam meciurile pe care le jucam la calculator cu o pereche de căști pe cap,iar de atunci,nu mă mai pot dezlipi de el,circulând în venele mele.Mai apoi,tot ceea ce ține de călătorit și organizarea vacanțelor în jurul lumii, bogăția adevărată,după părerea mea înseamnă crearea unor amintiri de neuitat și contactul celor doi ochi cu locuri splendide de pe acest Pământ. 

Mă văd pe un scaun, în fața ecranelor,prezentând emisiunea mea legată de sport în câțiva ani,iar,visul meu,sunt convins că se va împlini atâta timp cât determinarea mea va fi la un nivel înalt ,iar ambiția dusă la extrem pe care o am va face diferența.Pe primul loc va fi întotdeauna familia,pentru că de acolo te ridici și pleci în lume,iar,la final,este clar că vei reveni tot la ea, prieteni am,dar nu mulți, pentru că puțini se mai pot numi prieteni în ziua de azi. 

Lucrez la această revistă pentru a îmi dezvolta abilitățile în domeniul jurnalismului,iar,concepția mea,care sună cam așa:”Fă ceea ce îți place,iar plăcerea îți va aduce succesul” nu lipsește în nicio zi din mentalitatea mea.Vreau să vă mai spun că respect toți oamenii,dar am în jurul meu doar persoane care au arătat că mă doresc în viața lor și oameni dispuși să mă ajute oricând am vreo problemă ,pentru că , fără sănătate nu poți face nimic. 

Încrederea este de partea mea și vreau să vă zic că depinde doar de voi daca alegeți să vă comparați cu alții care vi se par superiori, sau să vă implementați in minte ideea că sunteți și veți fi cei mai buni,aceasta este și va fi cheia succesului pentru mine,fiind foarte încrezător în ceea ce pot sa ofer oamenilor și în ce mod să îmi creez o viață mai mult decât bună. 

Nu uitați ceva esențial : Zambiti in fiecare zi mai mult decât ați făcut- o ieri și uitați de energiile negative care va pot controla existența.Niciodată nu mă voi schimba pentru nimeni și nimic în lume pentru că cine mă place,m-a cunoscut pe mine, nu pe altcineva! 

Vă las acum la final cu un motto pe care îl folosesc in fiecare zi și am descoperit ca mă ajută să îmi păstrez concentrarea și puterea de a lupta pentru orice în viața :Siiiii! Pe traducere:Daaaa! V-am pupat pe toți ! Numai bine și multă baftă in toate!  

Soare Mario Vlad – 11A