Maria Diana

Numele meu este Maria Diana și sunt elevă în clasa a XI a în Liceul Teoretic Alexandru Vlahuță. As dori sa încep prin a spune ca sunt mai mult decat fericită să fac parte din această echipă.  

Sunt o fire calmă, perseverentă, deschisă către idei noi. Intenția mea este de a le oferi elevilor liceului nostru (-și nu numai!) oportunitatea de a face cunoştință cu oameni ce reușesc să facă experiența în acest liceu una memorabilă.  Ideea mea se bazează pe principiul faptului că fiecare om are ceva bun de oferit, iar noi putem învăța câte ceva de la fiecare persoană pe care o întâlnim.

 Nu imi place sa ma compar cu nimeni, fiecare om este special in felul sau, iar asta face viata sa fie atat de fascinanta.

Sunt genul de om care pune suflet în ceea ce face, îmi calculez foarte bine fiecare pas, de aceea pot spune ca aspir întotdeauna spre cât mai bine. Am parte de o echipa minunata în aceasta redacție și sunt mai mult decat mândră sa am oportunitatea de a pune bazele unui proiect atat de frumos alături de asemenea oameni. Pasiunea mea pentru jurnalism a început încă de cand eram mica datorita familiei mele, care m-a facut sa ma indragostesc de acest domeniu. Cu toate acestea, în viitor aş vrea să activez în drept, însă cine știe, poate-poate ceva se va schimba.  

Sper că prin interviurile și articolele scrise de mine cititorii să rămână cu o amintire plăcută și mi-ar plăcea sa stiu ca am un impact pozitiv prin ceea ce scriu si prin ceea ce sunt. Acest proiect este unul de suflet pentru mine și mă bucur ca totul se conturează într-un mod atât de frumos.