Idei de cadouri

 Se apropie Moș Nicolae, Crăciunul,  Secret Santa și restul ocaziilor în care putem primi și dărui.  Așadar, m-am gândit că ar fi interesantă o listă cu idei de cadouri, pentru toate tipurile de buget, pentru a vă inspira în a le oferi celor dragi cele mai frumoase lucruri. 

  1. Jurnal/Planner

Cum se apropie un nou început de an, un planner ar fi o alegere minunată de cadou pentru cineva drag. Există o mare varietate dintre acestea, la prețuri accesibile, cu modele drăguțe și diverse. De asemenea, începutul de an vine și cu dorința de a avea mai multă grijă de noi și de gândurile noastre, ocazia perfectă pentru a primi un jurnal.

IMG_256
  1. CD/Vinil

O altă idee de cadou ar putea fi un CD sau un disc vinil cu melodiile preferate ale persoanei respective. Plicurile discurilor de vinil pot fi folosite drept poster, iar dacă aveți un buget mai mic și mai mult timp liber puteți face chiar voi un CD cu melodiile voastre favorite.

IMG_256
  1.  Decorațiuni parfumate

Dacă persoana căreia îi oferiți cadoul este o fire spirituală, îi puteți dărui decorațiuni parfumate. Ele constau în bețișoare parfumate, suporturi pentru acestea, infuzoare de cameră, uleiuri aromate, chiar și lumânări. Se găsesc la tot pasul, în diferite forme, la prețuri accesibile. De asemenea, în special în perioada sărbătorilor, se pot găsi ceaiuri cu arome speciale în cutii deosebite. Cadouri perfecte pentru a creea în casă o atmosferă relaxantă și festivă.

IMG_256
  1. Cărți

Cărțile sunt mereu o soluție salvatoare de cadou. Fie că sunt cărți de poezie, ficțiune sau de dezvoltare personală, mereu sunt bune de oferit dacă știi pasiunile și hobby-urile persoanei respective. De când cărțile și autorii lor s-au extins pe rețelele sociale, mai multă lume a descoperit pasiunea cititului. Așa că este destul de greu să dai greș cu o carte cadou.