Dubletele din Liceul Nostru

Pentru a citi articolul acesta într-o atmosferă adecvată, vă rugăm să dați play la piesa de mai sus sau dacă nu, să vă puneți cel mai romantic playlist pe care îl aveți.

Genul programului : Dramă

Una dintre cele mai siropoase fraze cu care am putea începe acest studiu de caz este “Iubirea ne înconjoară” dar, în această situație putem spune că este adevărată.

Iubirea formează cupluri inedite iar, în liceul nostru respectiv ,,Alexandru Vlahuță” aceste cupluri sunt destul de des întâlnite. De la cupluri formate între clasele a 12-a la cupluri cu diferență de 3 ani, ele sunt publice sau private doar că acum vom arăta câteva dintre ele cititorilor fără să dăm prea multe detalii.

Vom începe studiul de astăzi cu un caz mai romantic de prin clasele a 12-a care au o plăcere aparte de a-și mânca prânzul împreună. Cei doi obișnuiesc să-și servească masa pe o bancă din curtea liceului, făcând cunoscut faptul că acea bancă este “a lor”.

Unele relații sunt de lungă durată, relația pe care urmează să o descriem a fost formată încă de acum 4 ani. La fel ca în multe alte relații unele sacrificii sunt necesare, iar în acest caz mutarea unuia dintre protagoniști la noi în liceu a dus la salvarea relației. Acest pas a dus la exprimarea iubirii într-un mod fizic lângă frigiderul de carne de la subsol.

Unii oameni sunt în regula cu a-și face relația publica drept urmare putem da ca exemplu noua relație dintre o fată și un băiat de la clasele a 10-a care aleg să-și arate afecțiunea unul pentru altul pe hol asemenea unui cuplu de la 11 A. Un alt exemplu ar fi o relație de la clasa a 9-a unde cei doi au momentele lor speciale în timpul orelor de studiu.

Opusul genului de relație anterior este cel ce decide să-și mențină relația privată și să nu interacționeze foarte mult în public pentru a nu stârni curiozitatea altora. Acest gen de relație poate fi observat într-un cuplu în care există o diferență de un an ,dar și într-unul în care există una de trei.

  Unele cupluri sunt menite să fie împreună indiferent de circumstanțe. Există un caz pe care îl putem numi ‘’special’’,acesta aflandu-se la una dintre clasele a 9-a unde chiar dacă aceștia au fost despărțiți în generală, soarta i-a reunit pe neașteptate în același liceu.Acest caz ne demonstrează că filmele siropoase la care ne uităm în serile deplorabile pot avea un scenariu ce poate avea loc în viața reală.

           Pentru a concluziona putem spune că în liceul nostru se află toate tipurile de relații pe care ai putea să le găsești, una fiind mai interesantă decât alta. Noi vom încheia aici acest studiu de caz și vă promitem că vom reveni cu cele mai noi ‘’bârfe’’ în legătură cu îndrăgostiții liceului nostru odată ce vom afla mai multe. 🙂 

Articol scris de Manăstireanu Miruna și Moldoveanu Luca

Leave a Reply

Your email address will not be published.