Înapoi în algoritm

Știu, din păcate și nefericire vara nu poate să dureze la nesfârșit. E puțin deprimant, dar mereu ni se recomandă să privim partea plină a paharului. Deși vara este anotimpul meu preferat parcă m-am săturat să văd pe stradă toate formele de budigăi, șlapi, papuci și sandale. Nimic nu e perfect, nici măcar vara, dar într-o perspectivă mai senină, doar la figurat, deoarece iar se face întuneric beznă la ora opt, a venit și toamna și o dată cu toamna vine școala, frigul, dar nu în ultimul rând ținutele mai prezentabile care nu se termină la un maieu și o pereche de pantaloni scurți. Cu toții știm că prima săptămână de liceu e fashion week la Vlahuță și nu numai, așa că în ediția de azi vorbim despre cum să ai cel mai mare haz din liceu. 

Pe moment nu este chiar ger, așa că o să începem cu un tricou ( o notă de bun simț e ca măcar în prima săptămână de liceu să respecți uniforma, așa că tricou alb sau galben ;)), eu prefer blugi, dar simțiți-vă liberi să purtați orice pantaloni, fuste ce vă satisfac. Mie mereu îmi place să ies în evidență cu accesoriile, așa că aleg o pereche de adidași mai nebună și o geacă în ton cu ținuta. Uneori dă bine și o șapcă, remember don’t show off just show up. . Pune-ți un ceas să creadă lumea că ești punctual, deși cu toții știm că tu la 12 jumate aștepți metroul, sau mai grav pleci de acasă. Been there done that. E ok să fii fashionably late, dar să nu întrecem măsura. 

Am văzut că toamna asta e trendul cu light academia, de parcă am fi în Gossip Girl. Am mai vorbit despre trenduri și părerea mea despre dânsele, dar dacă vă regăsiți în această estetică aștept să văd ținute cât mai reușite la liceu. E important să nu cheltuiți o avere pe hainele și piesele dintr-un anumit stil vestimentar, ci să aveți piese simple care nu se vor demoda în curând. Un sfat pentru cumpărături este dacă îți place un articol uită-te la el și gândește-te dacă a fost la modă și acum 20 de ani și dacă va mai fi și peste 10 ani. În felul acesta nu arunci banii pe haine pe care le vei purta câteva luni deoarece nu vor mai fi la modă după. Încercați să stați departe de orice înseamnă blană, pene, paiete și alte aplicații, keep it stupid simple. Geaca de piele, de blugi și eventual de fâș vor fi prietenele voastre cele mai bune în perioada asta răcoroasă. Hanorace și bluze simple, de bumbac, adidași și cizme de piele și o umbrelă mai haioasă. Acum că am terminat să scriu de parcă aș face reclamă la teleshopping am terminat cu toate sfaturile pe care le aveam pentru începutul toamnei. Bucurați-vă de frunzele uscate și de outfit-urile pe care voiați să le purtați vara, dar vă coceați în ele, alegeți-vă cu grijă colegul de bancă și locurile în clasă. Dacă aveți întrebări, sfaturi sau propuneri pentru următoarele ediții aștept să mă căutați pe contul meu de Instagram @dianaalexandrescu12, deși mă îndoiesc că se va întâmpla. Succes în noul an școlar și ne revedem la următoarea ediție Fashion Instinkt. 

Diana Alexandrescu