FASHION INSTINKT

DE LA BANAL LA ULUITOR

Cu toții dorim să avem o ținută impecabilă indiferent de locul și ora la care ne prezentăm la ocazia respectivă. În ediția de astăzi vom discuta despre diferența dintre un look banal și un look de-a dreptul uluitor. Data trecută am prezentat piesele care nu lipsesc din nicio garderobă. Cu acele piese putem realiza cu ușurință o ținută basic, dar de ce să arăți plictisitor când ai posibilitatea de a te exprima prin hainele pe care le îmbrăcam. Accesoriile îți vor fi cele mai bune prietene când vine vorba de stilizarea ținutei.

Propun în general lanțuri, coliere, inele, bijuterii în general ce se potrivesc cu stilul vostru vestimentar, dar mai ales cu outfit-ul respectiv. În sezonul de primăvară-vară sunt în vogă perlele, dar și colierele simple, inspirate din anii 80-90. Inelele sunt foarte căutate în 2021, în general cele colorate din clei, dar nu recomand să investiți în acest gen de accesorii, pentru că sunt un trend care în circa 6 luni va fi considerat chicios. În schimb inele de argint sau aur vor fi întotdeauna un statement piece în care puteți fii siguri că dacă achiziționați astfel de inele vor fi în trend și în următorii 10 ani.

O altă opțiune ar fi un accesoriu pentru cap sau păr. Șepcile tip baseball sunt la mare căutare, dar și pălăriile pescărești stilizate în așa fel încât să nu arătați de parcă v-ați fi întors de la pește.

Eșarfele subțiri, recomand de mătase, vor fi foarte folositoare, mai ales vara când doriți să vă protejați de soarele arzător fără să vă copleșească temperatura.

Mereu ai nevoie de o geantă. Eu o propun pe cea de tip baguette fiind silueta mea preferata, dar în această vară au intrat în trend și sacoșele de plajă cu diferite imprimeuri.

Ultima categorie, dar cu siguranță nu cea din urmă este încălțămintea. Eu personal îmi conturez orice outfit pe care îl port cu o pereche de adidași ce mă reprezintă. În general eu abordez un stil de street wear, comod și de aceea aleg adidașii de baschet, dar sunt tot felul de încălțări care vă pot scoate din anonimat. Sandalele cu platformă au revenit în modă, după cum am menționat și mai devreme anii 80-90, chiar și anii 2000 sunt trendul anului 2021. Contează ca încălțămintea nu doar să arate bine, dar să vă simțiți comod în aceasta.

La urma zilei oricum ați alege să accesorizați ținutele voastre contează să vă puneți amprenta pe ce purtați, să vă exprimați prin haine, pentru că moda este considerată o arată. Atunci când cineva se uită la un colier să știe că este stilul tău, asta se numește tușă personală. Sper că v-a plăcut și ediția numărul 3 din rubrica de fashion și sper să vă fi ajutat cu ceva. Dacă aveți nevoie de un sfat particular mă puteți contacta pe contul meu de Instagram @dianaalexandrescu12. Mulțumesc pentru atenție și abia aștept să ne revedem cu bine la următoarea ediție Fashion Instinkt.