League Music

Campionatele mondiale sunt cel mai important lucru. World Championship se petrece o dată pe an, iar finala se desfașoară în luna noiembrie, când este anunțat următorul sezon. Cel mai probabil atunci sunt lansate diferite cinematice ori se anunță un campionat sau un joc nou și, deasemenea, sunt promovate trupe noi, dintre care unele au un comeback.

Cea mai populară trupă, a lui Becky G și Senna, are vocea lui Keke Palmer. True Damage a avut un concert în Paris, în 2019, și de atunci nu se mai știe nimic de trupă.


În final vreau să mai spun niște lucruri despre Pentakill. Pentakill este o trupă rock cu 6 campioni, Yorick, Karthus, Sona, Olaf, Mordekaiser si Kayle. A debutat în 2014 cu albumul “Smite and Ignite” și a avut o revenire în anul 2017 cu melodia Mortal Reminder, când s-a alăturat și Kayle trupei. Pentakill este o trupă iubită de comunitatea League, dar underrated. Merită mai multă atenție de la persoanele care ascultă rock și, totodată, multă iubire.
În concluzie “League of Legends” este un joc cu multe lucruri interesante și inedite, este un joc complicat și competitiv, dar amuzant, cu diferite trupe speciale și diferite concepte.


Articol scris de Mănescu Theodor @theodor.manescu pe Insta 🙂